Budapest könyvelés

KÖNYVELŐ IRODA Kft.

Amit még Consider módon nyújtani tudunk Szabályzatok Consider módra Consider extra
           

A 2006-os új törvényi szabályok értelmében a munkáltató csak bizonyos feltételek megléte esetén készítheti munkavállalója. Adóbevallását. A nagy változással a munkavállalók, a feladat bonyolultsága miatt, kénytelenek szakemberekhez fordulni, amennyiben anyagi lehetőségük megengedi, vagy önállóan, esetleg helytelenül elkészíteni bevallásukat. A munkáltató segítheti munkavállalóit adóbevallásuk elkészítésében, szakképzett adótanácsadó segítségével.

Irodánk megbízást kapott a Budapest Airport Zrt. vezetőségétől. Feladatunk elsősorban egy nagyszabású előadás, oktatás megszervezése és színvonalas kivitelezése volt a személyi jövedelemadó bevallás elkészítéséhez. Ez az előadás mindazon munkavállalókat érintette, akik az önadózást választották, esetleg választaniuk kellett. Előadásunkat Dr. Gyenge Balázs, Szent István Egyetemi tanár közreműködésével tartottuk meg, emelve ezzel az előadás színvonalát. Prezentációval (Powerpoint) szemléltettük, segítettük megértését az SZJA Tv. felépítésének, korlátainak, lehetőségeinek. A prezentáció igazán színes, áttekinthető, ezáltal mindenki számára érthetővé vált. Irodánk adótanácsadója további 10 alkalommal (teljes munkanapokon, 8 órában), személyesen segítette az ott dolgozókat, aminek különösen nagy sikere és eredménye volt. Az előadás és a helyszíni munka április-május hónapokat érintette, ami mind az Airport, mind Irodánk véleménye szerint későinek bizonyult a bevallási határidőhöz (május 20.) képest. Véleményünk szerint az előadás, helyszíni munka optimális időpontjai február-március-április hónapok.

A Budapest Airport Zrt-vel történt együttműködésünk megerősített bennünket abban, hogy a dolgozókat nem szabad magára hagyni, ezzel a “kényszerű" változással. Kellő tapasztalatot szereztünk arra vonatkozóan, hogy a munkáltató ilyen irányú “gesztusa" szerény befektetéssel nagy segítséget jelent a munkavállalóknak.

Irodánk munkája nagy elismerést nyert, ezáltal garantált a színvonalas szolgáltatás professzionális szintű megvalósítása.

 


1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: +36 1 788 9322 | Tel./fax: +36 1 788 7920 | e-mail: office@consider.hu