Budapest könyvelés

KÖNYVELŐ IRODA Kft.

KÖZÖS ÉRTÉKEINK!

A CONSIDER ÉS PARTNEREI KINYILVÁNÍTJÁK

AZ ELÉGEDETTSÉG 11 PONTJÁT:

1. Pontosság

Budapesti könyvelő cég lévén az egyik legfontosabb értékünk a pontosság. Rendkívül nagy odafigyelést tanusítunk abban, hogy partnereink számára minden határidőt teljesítsünk. Levesszük partnereink válláról a számontartás terhét, készségesen figyeljük a szükséges időpontokat, és határidőre pontosan, precízen teljesítünk.

2. Precizitás

Magas szintű szolgáltatást ajánlunk partnereinknek. Partnereink adataival a legnagyobb alapossággal járunk el, melyet részletesen dokumentálunk, és nyomon követünk. Esetleges ellenőrzés során az elvárásoknak megfelelő naprakészséget biztosítunk.

3. Igényesség, minőség

A Consider könyvelő Kft. elsősorban arra törekszik, hogy versenytársainál lényegesen jobb minőségű, emberibb légkörű szolgáltatást nyújtson partnereinek. Partnereink igényeinek kielégítése érdekében cégünk vállalja, hogy megkeresi a lehetséges legjobb, testreszabott könyvelési megoldást. A jó minőséget számunkra az is jelenti, hogy partnerségi programunk keretében, olyan együttműködést ajánlunk, mely forintban mérhető előnyöket is jelent ügyfeleinknek.

4. Megbízhatóság

A bizalom magas foka az együttmuködésben lehetővé teszi, a legjobb megoldások alkalmazását még a pénzügyekben is. Ha létrejön a kölcsönös bizalom, mi úgy könyvelünk partnereinknek, mintha magunknak könyvelnénk, és az adatokat is ennek megfelelően kezeljük.

5. Kényelem

Partnereink számára olyan könyvelői szolgáltatást nyújtunk, melyben tehermentesíteni igyekszünk az ügyfeleinket számos problémától. A könyvelésnek úgy kell folynia, hogy a kapcsolattartás ne vegyen el fölösleges időt és energiát a mindennapi teendőktől.

6. Korszerűség

A legkorszerűbb informatikai technikát ajánljuk ügyfeleinknek, digitalizált adatcsere, adatkezelés és természetesen az európai uniós és a hazai jogszabályoknak megfelelő ügyfélkapu rendszer használatára alkalmas technológiával dolgozunk.

7. Gondoskodás

Teljes kiszervezést nyújtva az ügyfeleinknek, helyettük is odafigyelünk érdekeire, nem csak mechanikusan könyvelünk.

8. Rugalmasság

A Consider könyvelő Kft. célja, hogy versenytársainál rugalmasabban oldja meg ügyfelei problémáit, ezért munkatársaink magasan képzett szaktudással biztosítják, hogy partnereink igényeinek megfelelően sokféle megoldás közül válasszuk ki a legalkalmasabbat.

9. Jó referencia

A Consider könyvelő Kft. kiváló referenciákkal rendelkezik, amelyek tanusítják a széleskörű szakmai kompetenciát.

10. Az Ügyfélkör jó véleménye

A Consider könyvelő Kft. büszke arra, hogy ügyfelei elégedettek a könyvelésben nyújtott szolgáltatással, melyet az bizonyít a legjobban, hogy a nagy verseny ellenére a meglévő ügyfelek közül senki nem hagyta el cégünket elégedetlenség miatt. Évek óta nyújtunk stabil könyvelői szolgáltatást ügyfeleinknek.

11 . Tanúsítványok, szakhatósági bizonyítványok

A Consider könyvelő Kft. munkatársai megfelelő dokumentumokkal rendelkeznek a képzettségeikről.

A Consider Kft. elkötelezi magát, hogy mindig az elvárható legmagasabb megfelelés igényével szervezi meg folyamatait és PARTNEREI számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja!

1139 Budapest, Váci út 95. | Telefon: +36 1 788 9322 | Tel./fax: +36 1 788 7920 | e-mail: office@consider.hu